ja, moje druhé ja a Kolesík

argo

Prasačiny momentálne nie je možné zobraziť.
argo
Referendum Zdroj: sk-sk.facebook.com
 
Ajfel
Ajfel | 28.11.2014 11:50

alebo odpačne: odovzdaj celú výplatu, vyber umývačku riadu, odvez dieťa na krúžok a počkaj ho tam. Keď sa vrátiš ani nevystupuj a pôjdeme shopingovať - vymetieme všetky butiky :D


salamoon
salamoon | 28.11.2014 14:02

jaaaj tieto jednostranne somariny od oboch stran su uz trapne....


maarty
maarty | 28.11.2014 14:10

zaujímala by ma štatistika z tohto pohľadu, keby boli homo a hetero páry u nás 50 na 50. Myslím, že by sa deti vo veľkom do roka vracali naspäť do domova.


mixal
mixal | 28.11.2014 14:46

Podporovanie stereotypov nemam rad


maarty
maarty | 28.11.2014 18:33

Ja nemám rád dojebávanie detí...


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 28.11.2014 18:58

Takze vsetky hetero vztahy su zalozene na nasili a vsetky homo na harmonii a pozorumenia? ja uz som zazil aj mlatiacich sa homosov a jeden druhemu krical, ze mu nakope nevrrnu rit az tam strati bagandze. Apropo, preco su homosi dla WHO rizikova skupina STD ? (pohlavne prenosne choroby)


Obdivovateľ precedu
Obdivovateľ precedu | 28.11.2014 23:35

Tuto ilustraciu je moze pochopit aj tak ze najvacsou hrozbou pre heterosexualne zvazky su sami partneri a nie homosexuali.


puchino
puchino | 1.12.2014 13:27

Alli baba a XL výtržníkov: "Takze vsetky hetero vztahy su zalozene na nasili a vsetky homo na harmonii a pozorumenia?" Mozes mi prosim ukazat kde je napisane ze VSETKY opakujem VSETKY hetro vztahy su zalozene na nasili? Alebo chces popierat ze na slovensku je rodina typu ozraty manzel tyrajuci rodinu svojim alkoholizmom novinka alebo neznamy pojem? Nebud smiesny. Preco asi takmer 50% manzelstiev konci rozvodom?


Alli baba a XL výtržníkov
Alli baba a XL výtržníkov | 4.12.2014 11:54

puchino - budme k sebe uprimni, vsade kde sa spomene rodina ktora plodi a vychovava deti teda zapaja sa do generacnej retaze zachovania rodu, vzdy sa do diskusia nacpe "liberal" co upozornuje na vsetko zle a problemove, presne ako pisem v snahe prezentovat rodinu ako miesto nasilia, aby to tak vypadalo, ze to je univerzalny obraz prinajmensom podstane prevazujuci v rodinach.
Uz len tvoja poznamka "Preco asi takmer 50% manzelstiev konci rozvodom?" silne zavadza, snazis sa pouzit rozvodovost ako jasny dokaz nasilia az u 50% manzelstiav, no popravde nie kazdy rozvod je zapricineny nasilim, tych dovodov je viac najcastejsie strata zaujmu o partnera staci si pozriet statisticky urad, na druhej strane psychologovia by ti povedali, ze prave manzelstva v ktorych pretrvava a stupnoje sa nasili bez ohladu na pohlavie nasilnika sa casto nerozvedu, pre strach o vlastne zdravie, pohodlie, zdravie deti, stratu byvania, nedostaatok sebavedomia, strachu s vylucenia spolocnostou, ... takze brat rozvodovu statistiku ako dokaz nasilia v rodinach je tazko zavadzajuce, su krajiny kde je aj 70% rozvodovost a nasilie na partnerovi si tam nedovoli takmer nikto, to ma ale riesit policia a justicia nie liberalizacia a teda rozsirenie utrpenia najma deti v spolocnosti. Deti nie su tovar na ktoreom ja vohdne experimentovat sposobom pokus omyl, moze nas to stat existenciu.


Obdivovateľ precedu
Obdivovateľ precedu | 5.12.2014 06:57

Alli baba a XL výtržníkov:

Ta debata sa rozprudila az potom ako rozne cirkvi blizke organizacie zacali vytvarat verejneho nepriatela z gayov a registrovanych partnerstiev.

A ked existuje (resp. sa bavime o probleme) nejaky problem tak tyranie partnera v klasickom zvazku nez fantazmagoricke ohrozenie manzelstiev gaymi/reg. partnerstvami.


maarty
maarty | 6.12.2014 03:54

...tak isto ako sa snažia urobiť "novinári" verejneho nepriatela z katolíckej cirkvi.... -_- extrém proti extrému


 
Nie ste prihlásený, pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť!
( Prihlásenie | Registrácia )
 
 
loader